MİDYAT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Telefon : 0482 477 1078
WEB https://midyatram.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. AV.TALAT OĞUZ CAD. REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ BLOK NO 9 MİDYAT / MARDİN
VİZYON : Değişen ve gelişen dünya şartlarıyla birlikte Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak sorumluluk bölgelerimizde bulunan tüm okul ve kurumların eğitsel, mesleki ve kişisel rehberlik hizmetlerinden üst düzeyde faydalanmaları adına gerekli ortamı hazır kılmak; kurumumuza başvuran öğrenci, aile ve eğitimcilere gerekli psikolojik danışma hizmetleri sunmak; gelecek olan öğrencilerimize yerinde tanılamalar yaparak onların toplumsal yapıya ayak uydurmasına hızlı bir şekilde yardımcı olmaktır.
MİSYON : İlçemizde bulunan tüm okul ve kurumların; ihtiyaçları doğrultusunda psikolojik danışma ve rehberlik alanları ile özel eğitim konusunda gerekli tanılamaları yapıp sorumluluk bölgelerimizde bulunan bireylere üst düzeyde hizmette bulunmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : Mesai Saatleri 08:00-12:00 / 13:00-17:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şehir içi dolmuş ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz, il merkezine 60 km uzaklıkta olup ilçe merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :